maandag 27 februari 2012

Victor Zaidi, 45 jaar, Den Tweede Helft, en hopelijk met veel Zon en Blauwe...: met Tweet Nr. 100 kan ik nog niet alles uitleggen....

Victor Zaidi, 45 jaar, Den Tweede Helft, en hopelijk met veel Zon en Blauwe...: met Tweet Nr. 100 kan ik nog niet alles uitleggen....

met Tweet Nr. 100 kan ik nog niet alles uitleggen....

D-day nadert. Tegen vrijdag zou ik op kruissnelheid moeten zijn, zouden alle alle grote lijnen duidelijk moeten zijn en zou er zelfs al een voorlopige realistische planning of tijdsschema  opgemaakt en af mogen zijn.
 Heb ik een tijd geleden  mijn leven al een extra boost gegeven omdat de behoefte om terug écht gepassioneerd en bezeten bezig te zijn  me gewoon te machtig werd. Ik blijf me nog wel bezig houden met liefdadigheid maar niet meer aan 100 uren per week, De acties zijn gerichter en zullen enkel in het weekend plaatsvinden. ik kan u nog niet alle details geven vandaag maar hopelijk lukt me dat nu vrijdag of zeker de week erna wel. 
Een volle maand ben ik nu al bezig met alles terug op het juiste spoor te brengen en als 26 dagen geheelonthouder kan ik u vertellen dat dat wel meevalt  mits de nodige regelmaat en motivatie. Ik ben ook aan mijn gezondheid aan het werken met een redelijk dieet en meer lichaamsbeweging (waarover later deze week ook meer ) Er gaan ook twee of drie evenementen bekend gemaakt worden zodra ik u concreter kan inlichten over het hoe en waar, Dit kan je vanaf volgende week terugvinden op de nieuwe versie van de  site Belgianbeerday.com. Maar ik kan je nu al vertellen dat ik niet minder ambitieus ben geworden om mijn droom te realiseren.
Zo , dat was eigenlijk weer het laatste nieuws van mijnentwege ik ga dokes doen,...en voor jullie ook 

Slopwel